07.01.2022

Vyhraje Kobra proti Havlíčkovu Brodu i počtvrté?

Martina Nová

V rámci 28. kola vyjede Kobra na Vysočinu, kde vyzve Havlíčkův Brod. Pražané se vezou na čtyřzápasové vlně výher a drží druhou příčku ve skupině Jih. Oproti tomu bruslaři dostali v posledním kole desítku od Příbrami a aktuálně jsou pátí. Duel startuje v 17:00.

V aktuální sezóně se Branickým proti Havlíčkovu Brodu znamenitě daří. První vzájemný zápas začátkem října vládla Kobra na svém ledě výsledkem 5:2, kdy v průběhu duelu neustále skóre kontrolovala.

Při listopadovém zápase na bruslařském území domácí kousali, a ještě v druhé polovině zápasu drželi jednobrankové vedení, nicméně v závěru druhého dějství Pražané zcela otočili vývoj a dokráčeli si pro tři body za vítězství 6:3.

Poslední vzájemný zápas nabídl nejvyrovnanější podívanou v sezóně. Do vedení šli jako první hokejisté z Braníku, nicméně v prostřední dvacetiminutovce Havlíčkův Brod otočil skóre. V závěrečné části zavelel k obratu domácí Filip Hlinka a v 60. minutě vystřelil tříbodový triumf 3:2 Marek Ryzák.

Celek z Vysočiny nezažívá nejlepší ročník, přesto si ale bruslaři nadělili pěkný vánoční dárek. Doma 22.12. hostili Písek, který rozstříleli 7:3 a na závěr roku 2021 porazili Cheb na svém ledě 4:3. Jak již bylo zmíněno, poslední zápas se Havlíčkovu Brodu nevydařil, když v Příbrami schytali deset kousků a celkově prohráli 4:10.

související články


partneři klubu