27.01.2019

27 nových dětí, takový počet zájemců přinesl další ročník akce Pojď hrát hokej na Kobře!

Vít Trubička

V ranních hodinách 27. ledna se na branickém zimním stadionu sešli děti, rodiče a trenéři při tradiční akci Pojď hrát hokej. Noví zájemci o tento sport si mohli vyzkoušet různé dovednostní soutěže a další atrakce, nebo si třeba jen poprvé zabruslit na ledové ploše. Zhruba hodinový program zpestřili hráči A týmu, kteří se spolu s dětmi účastnili tréninku.

Program celé akce začal registrací uchazečů, při které dostali dres s logem Českého hokeje a některým byla zapůjčena výstroj. Poté se přesunuli na led, kde spolu s hráči A týmu Kobry v různých výkonnostních skupinách. Buď si vyzkoušeli různé bruslící styly, slalom mezi překážkami a podobné trochu náročnější úkoly, či pouze samotné bruslení s nachystanými opěrnými hrazdami.

Mladší hráči tak poznali, jak vypadá samotný průběh hokejového tréninku, načež se spolu s rodiči sešli s šatně, kde jim Miloslav Šeba předal organizační informace o termínech konání tréninků a kontakty na trenéry nejmladších mládežnických kategorií Kobry.

A tým zastupovali na této akci David Šteiner, Jakub Schejbal, Jiří Kysela, Tomáš Šťastný a nováček Lukáš Langer, kteří rovněž trénují mládežnické kategorie branického týmu. Společnou prací k představení hokeje tak jistě přivedli na Kobru 27 nových, nadějných hráčů.


partneři klubu